Blog Pendapatan Tambahan

Blog pendapatan tambahan ini adalah blog peribadai seorang Internet Marketer. Idea-idea yang diberikan di blog ini adalah bersifat peribadi dan penulis tidak bertanggung jawab atas apa jua kerugian atau kerosakan yang timbul daripada penggunaan sebarang idea dan cadangan yang ada di sini.

Lagi Tentang Blog Ini

Perbincangan blog ini tertumpu kepada soal-soal yang berkaitan dengan cara-cara, teknik dan taktik-taktik yang digunakan oleh Internet Marketer dalam usaha menjana pendapatan tambahan melalui internet. Berjaya atau tidak amat bergantung kepada kesungguhan, pengetahuan dan kepakaran masing-masing.

Kenapa Afamaxx

*Mengapa Orang Sihat Wajib Minum Afamaxx Setiap Hari?*

Setiap hari terjadi oksidasi pada dinding pembuluh darah yang disebabkan oleh radikal bebas dari bahan-bahan kimia yang Kita hidu atau makan dan minum.

Dinding pembuluh darah yang teroksidan menyebabkan kolesterol tak baik (LDL) dari makanan berlemak dan makanan segera, lebiih mudah menempel pada dinding pembuluh darah walaupun orang  sihat. Ini dapat dielakkan oleh Afamaxx..

Kalsium yang kita dapat dari susu atau sayur-sayuran juga mudah menempel pada dinding pembuluh darah yang teroksidan.
Penumpukan ini semakin menebal setiap hari, sehingga boleh menyumbat saluran darah.

Anda perlu mencegah terjadinya hal ini, kerana bila terjadi di jantung akan menyebabkan serangan jantung & bila terjadi di Otak akan menyebabkan stroke.

AfaMaxx adalah mengandungi nutrisi tinggi yang diformulasikan secara khusus dengan teknonogi IMUMAXX yang sudah dipatenkan, terbuat dari Aphanizomenon Flos Aquae (AFA). 

Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) adalah tumbuhan air iaitu alga biru-hijau, diambil dari satu-tatunya tempat di dunia ini iaitu di Kawasan Tinggi Tasik Klamath.
Sebuah tasik di dataran tinggi Oregon USA yang sangat alami, bersih dari pencemaran darat maupun udara.Menurut penelitian terbaru bahwa dengan mengambil AFA secara teratur akan menyokong sum-sum tulang untuk pelepasan semulajadi Adult Stem Cell (ASC, atau sel induk dewasa) dan sel Natural Killer (NK) dari tubuh manusia.

Afamaxx  yang sangat unik ini juga mengandung spektrum penuh dari 64 mikro-nutrisi, termasuk glyco-protein, 12 vitamin, 27 mineral penting, 11 pigmen, karbohidrat sederhana, lipid dan enzim yang aktif secara biologis, sama dengan apa yang sangat diperlukan oleh tubuh manusia. Kaya dengan vitamin B-12, glyco-Protein, phenylethylamine (PEA), Omega 3-Fatty Acids, Polysaccharide, phycocyanin dan Beta-Karoten.

Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) juga telah terbukti membantu fungsi kekebalan tubuh yang sihat. Pada satu kajian percontohan ganda yang diatur oleh placebo menunjukan bahwa Aphanizomenon Flos Aquae (AFA) juga memberikan perbaikan yang cepat dalam fungsi kognitif dan ketajaman visual pada subjek manusia. Dimanufaktur dengan satu cara ekstraksi eksklusif yang memaksimumkan adanya juzuk bioaktif dalam Cellmaxx.

Tahukah anda???

*Stem Cell/Ibu Sel
manusia adalah Sel Induk yang memiliki potensi berkembang menjadi beberapa sel tubuh yang berbeza, seperti sel otak, otot, hati, dan sel darah.

Menginjak usia 40 tahun, kadar cell setiap manusia akan berkurang hingga separuhnya. Akibatnya adalah penurunan produksi kolagen sehingga kulit pun akan kusam dan kemudian muncul kerutan. Selain itu, otot pun mulai mengecil, rambut menjadi rontok, dan timbul penyakit degenerative seperti diabetes, hipertensi, jantung, dan stroke.

Pemakanan juga mempengaruhi kadar kematian cell-cell manusia.

Nutrisi yang lengkap dapat mengimbangi kadar kematian stem cell manusia.

TAMBAHKAN AFAMAXX DALAM DIET ANDA
👍Mengandungi 64 jenis NUTRIEN perlu
👍tidak diternak
👍100% semula jadi
👍100% AFA
👍100% alkali
👍97% daya serap
👍merangsang 3-4 juta stemsel dari sum-sum tulang kita...

Kerana mencegah itu untuk kesihatan yang berpanjangan...

NAK KEKAL SIHAT...

HP: 0182185866